ARVENA STEM CELL - anti-age face cream - силата на растителните стволови клетки: Ключът към младата кожа - Green For Beauty

ARVENA STEM CELL - anti-age face cream - силата на растителните стволови клетки: Ключът към младата кожа

 


Що се отнася до грижата за кожата, природата разкрива някои от най-добре пазените тайни. И една от тези тайни се крие в силата на растителните стволови клетки. Тези малки клетки имат способността да обновяват и възстановяват увредената кожа, придавайки й младежки и сияен вид. Органичните стволови клетки от роза, шипка и невен, открити в крема за лице Arvena - STEM CELL  използват тази сила, за да трансформират кожата ви.

Доказани резултати и клинични проучвания.

За разлика от съставките открити в конвенционалните продукти за грижа за кожата, растителните стволови клетки са естествен и ефективен начин за борба с признаците на стареене. Те работят с естествените процеси на кожата ви, за да стимулират производството на колаген, подобряват еластичността на кожата и намаляват появата на бръчки. ARVENA използва тези невероятни съставки, за да ви осигури холистичен подход към красотата.

Прегърнете естествената сила на органичните стволови клетки от роза, шипка и невен.

Време е да отключите най-добре пазената тайна на природата.

В областта на грижата за кожата постоянните иновации са ключът към отключването на тайните на вечната младост. Един такъв пробив е използването на растителни стволови клетки в кремове за лице против стареене. По-конкретно, стволовите клетки, получени от растенията роза, шипка и невен, привлякоха значително внимание заради забележителните си подмладяващи свойства. В тази публикация в блога ще навлезем в света на растителните стволови клетки и ще проучим как те могат да променят вашата кожа.

Разбиране на растителните стволови клетки

Растителните стволови клетки са недиференцирани клетки, открити в меристемите на растенията. Тези забележителни клетки имат способността да се самообновяват и да се диференцират в различни растителни тъкани. В контекста на грижата за кожата растителните стволови клетки се извличат и включват във формули против стареене, за да се използва техният регенеративен потенциал.


 Силата на стволови клетки от роза



Rosa damascena е сред най-известните растения, използвани като суровина в козметиката. Отличаваща се предимно с аромата си. Изобилието от фенолни съединения, терпени, гликозиди, флавоноиди и антоцианини се приписва на нейните антиоксидантни, антибактериални и антимикробни свойства.

 Българска лаборатория извлече успешно стволови клетки Rosa damascena и оптимизираха нейното метаболитно съдържание. Освен утрояването на фенолите, постигнаха повече от удвояване на аминокиселините и органичните киселини, както и значително увеличение на стеролите.

Резултатът е активна козметична съставка, която е мощен антидот срещу възпалителни процеси в кожата – акне, розацея, замърсявания и др. Ефективна е срещу замърсяването на околната среда, вътрешното и външното стареене на кожата.

Стволовите клетки от роза, извлечени от нежните листенца на цветето, притежават невероятни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Тези свойства помагат в борбата с признаците на стареене, като защитават кожата от стресовите фактори на околната среда и намаляват възпалението. Освен това стволовите клетки от роза насърчават производството на колаген, което води до подобрена еластичност на кожата и по-гладък тен.





Стволови клетки от шипка







Стволовите клетки от шипка, извлечени от плодовете на растението, са богати на витамини и незаменими мастни киселини. Тези хранителни вещества подхранват кожата, насърчавайки по-ярък и по-равномерен тен. Стволовите клетки от шипка също притежават мощен ефект против стареене, тъй като стимулират регенерацията на клетките и намаляват появата на фини линии и бръчки.


 Стволови клетки от невен: успокояващият еликсир на природата





Стволовите клетки от невен, получени от живите венчелистчета на цвета на невена, предлагат изключителни успокояващи и лечебни свойства. Тези стволови клетки притежават противовъзпалителни и антибактериални ефекти, което ги прави идеални за чувствителна или раздразнена кожа. Стволовите клетки от невен могат да помогнат за успокояване на зачервяването, намаляване на дразненето на кожата и насърчаване на цялостното здраве на кожата.


 Регенеративните и подмладяващи свойства на тези растителни стволови клетки имат потенциала да намалят признаците на стареене, да насърчат младежкия тен и да подобрят цялостното здраве на кожата. Прегърнете силата на природата и отключете тайната на вечната красота с растителни стволови клетки.

Няма коментари