Ултразвукова терапия за лице: Какво представлява и всички предимства от нея - Green For Beauty

Ултразвукова терапия за лице: Какво представлява и всички предимства от нея

 


Ултразвуковата процедура за стягане на лицето е една от най-базовите и стари процедури в естетичната грижа, но и една от най-доказалите с, като работещи, чудесна за хора с отпусната и девитализирана кожа. Процедурата спомага за подмладяване на кожата на лицето, без да оставя след себе си хирургични белези.  Причината, поради която хората обичат тaзи терапия и след толкова години, е поради нейните невероятни ползи. 


Ултразвуковата терапия за лице, може да се прилага, като самостоятелна процедура или допълнително към други терапии против стареене, след дълбоко почистване на лицето, микродермабразио, химичен пилинг или микронидлинг. Това е един от най-всеобхватните методи в 21 век за снабдяване на кожата с активни вещества.

КАК ДЕЙСТВА УЛТРАЗВУКОВАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ?

 По време на ултразвуковата терапия (известна още като ultrasonic)  се използва високо ниво на звукова вълна, за да проникне дълбоко под повърхността на кожата.

Тази терапия за лице насърчава клетъчното обновяване и възстановяване, тонизира лицевите мускули, повишава кръвообращението, насърчава лимфния дренаж, бори се с подпухналостта и подуването и подобрява проникването на продуктите за грижа за кожата.

Тайната на неговия успех е, че с приложението му в кожата могат лесно да проникнат както водоразтворими, така и мастноразтворими активни вещества. При прилагането на ултразвуковия метод се засилват метаболитните процеси на кожата, увеличава се снабдяването на клетките с хранителни вещества и кислород.

Благодарение на положителния ефект върху влакната на съединителната тъкан, кожата става по-стегната и младежки еластична.

Топлината, генерирана по време на ултразвукова обработка, увеличава притока на кръв, хранителните вещества и доставката на кислород към клетките.


Тази терапия може да се извършва самостоятелно или в комбинация с дълбоко почистваща терапия.

ПОЛЗИ ОТ ТЕРАПИЯТА:

– Повишена пропускливост на клетъчната мембрана, което води до по-добро проникване на козметичния продукт в по-дълбоките слоеве на кожата;

– Подобряване на микроциркулацията и клетъчния метаболизъм;

– Повишен лимфен поток поради механичното въздействие;

– нормализиране на PH;

– Мускулите са тонизирани;

– Бръчките, акнето и белезите намаляват.


 

В ODONATA Holistic Beauty Studio - разработихме специална ANTI-AGE терапия с ултразвук. 


Ултразвуков лифтинг с активен клетъчен концентрат – осигурява пренос на активни вещества в дълбоките слоеве на кожата, клетките са стимулирани да работят по-качествено и с нов подобрен ритъм. Именно защото съставките проникват дълбоко в кожата е много важно да бъдат от естествен произход, за това в холистичният салон на ODONATA, се използват натурални и органични продукти по време на процедурата. 

✅Терапията е подходяща за всички типове кожа 25+ 30+ 45+ 50+ /избира се различна ампула според желаният ефект и години/.
✅За максимална ефективност се препоръчва курс от 4 процедури, 2 пъти седмично.
✅След процедурата кожата става много мека и гладка. Подходяща за чувствителна, куперозна, акнеична кожа, розацея и други;

Стъпки на процедурата:

✅Демакиаж – отстраняване на грима и подготовка на лицето за процедура;
✅Ензимен пилинг – нанасяне на нежен, неабразивен ексфолиант. Разгражда по ензимен път връзките между увредените от външни въздействия клетки на епидермиса и почиства в дълбочина, стимулира регенериращите и обновяващи процеси. 
✅Ултразвуков лифтинг с активен клетъчен концентрат - нанася се специален ултразвуков сятагщ конактен гел с пептиди.
Гелът е предназначен за ултразвукова, радиовълнова. Съдържа биомиметичен пептид невропептид SNAP-8, който блокира експресията на мускулни контракции и е алтернатива на ботулиновия токсин. Обогатен с коензим Q10, хиалуронова киселина и бетаин, намалява мимическите линии, подобрявя кожата и перфектно овлажнява.
✅С ултразвука допълнително се вкарва активна концентрирана ампула.
/според възрастта и нуждите на кожата, ампулите варират/ но основната ампула, която се използва е  с концентиран комплекс Linefill


Силно концентрираната формула съдържа активни съставки, отговорни за незабавното подобряване на външния вид на лицето. 
🌿Хиалуроновата киселина реструктурира еластиновите и колагенови влакна, свързва водните молекули на ниво клетка и интензивно хидратира в дълбочина. Комплексът Linefill е отговорен за изглаждането на кожата, като активира синтеза на липиди и минимизира видимите бръчки. 
🌿Кафявите водорасли силно подхранват, правят кожата по-еластична и стегната. 🌿Екстрактът от орхидея има отлична антиоксидантна активност, неутрализира свободните радикали, нежно озарява кожата, успокоява и облекчава дразненията.

Ефектите са подсилване на естествената защита на кожата, забавяне процесите на стареене и образуването на бръчки. Идеална защита на кожата от вредното влияние на UV лъчите;

✅Нанасяне на маска за лице /алгинатна/джели или шийт/
✅Нанасяне на серум с интензивно хидратиращо и лифтинг действие, обогатява кожата с хиалуронова киселина;
✅Нанасяне на дневен крем с UV защита

Продължителност : 45-50мин.

Цена: 60лв

За консултации и записване на часове:

https://studio24.bg/3360/m

📍ул ”Мальовица” 1 (Център) работно време: Понеделник до Събота от 10:00 до 20:00 и Неделя от 11:00 до 18:00

0876 185 022

Няма коментари