Персонален козметичен режим и консултация - Green For Beauty

Персонален козметичен режим и консултация

 


Персонален козметичен режим и консултации  – Green Beauty
NATURAL BEAUTY GUIDE



Бъдете информирани , вдъхновени и открийте колко лесно е да се направи преминаването към естествената красота и натуралните продукти ! Красота отвътре навън .. това ,което ще започне някъде вътре в нас и ще ни накара да светим !

🍃Търсите промяна в начина, по който изглеждате и се чувствате?
- Искате да преминете към по-натурална и био козметика, но искате продуктите да са действащи за вас и с реални резултати?
-Не сте сигурни кое с кое да комбинирате и от къде да започнете?

🍃Искате да направите нещо хубаво за себе си ,но не намирате време?
🍃Искате да живеете един по-здравословен живот ,но ви е трудно да изберете подходяща безопасна козметика ?
🍃Имате здравословен проблем,като акне и искате специализирана козметика ?
🍃Кога за последно обновихте козметичната си чантичка ?
🍃Искате да научите някои бързи трикове как да се приготвим сутрин и да изглеждаме свежи ?
🍃Смятате ,че ви трябва подходящ грим за възрастта ,но не знаете как да коригирате това?
🍃Използвате едни и същи цветове в продължение на години и се нуждаете от промяна? Или сте човек, който никога не е бил на ти с грима, но мисли, че може би е време да пробва нещо ново – но не знаете как?

Екипът на Одоната e тук за вас ! Бихме желали да ви бъдем полезни, като ви дадем подходящи насоки и съвети за вашите въпроси и проблеми. Как без да правите компромис със вашето време и здраве ,можете да изглеждате превъзходно и най-важното да се чувствате добре в собствената си кожа.
Заповядайте в магазина ни за безплатна консултация или демонстрация.
Можете да запазите вашата консултация на тел: 0894715659
Бройките са ограничени!
📍Заповядайте в нашият физически магазин на бул.Цар Борис 93-95
  • Ще ви бъде изпратен въпросник за попълване за текущата ви рутина, тип кожа, дали продуктите държите да са веган, био сертифицирани, вашият бюджет и ние ще изберем продукти, които да отговарят на вашите нужди, като ви помагаме да спестите време, пари и отпадъци от ненужни продукти. (Ние ще се свържем с вас)
  • Ще обсъждаме текстурите на продуктите, завършек, аромат или без аромат, цвят, за да ви дадем няколко варианта, които смятаме, че биха работили най-добре за вас. Няма нужда от сканиране на етикети, тъй като сме направили домашната си работа и сме се уверили, че съставките са безопасни за вас и отговарят на вашите изисквания. 
  • Ще Обсъждаме вашите предпочитания, дали продуктите да са веган, без аромат, zero waste, без пластмаса. Включва един последващ имейл с препоръчаните ви продукти за грижа за кожата, който може да се обсъди, както и всякакви последващи въпроси.
  •  Консултацията може да бъде за продукти за лице, специфичен проблем, коса, тяло, грим или микс. С възможност за изпращане на сампъл кит с тестери и мостри на някои от продуктите, които ще можете да тествате предварително.




Очакваме с нетърпение да ви помогнем да преминете към по-чиста 
красота и начин на живот! Изпратете ни имейл по-долу, за да започнете.

sales@odonatacosmetics.com



Няма коментари