Цялостен грим с био и органични продукти | Chocolate bronze cut crease | - Green For Beauty

Цялостен грим с био и органични продукти | Chocolate bronze cut crease |



Цялостен грим с био и органични продукти от ZAO Organic Makeup
гримьор: Десислава Зафирова и Мирена Събева

Всички продукти са споменати във видеото, ако сме изпуснали нещо или имате въпроси, ги оставете в коментари:)


Стъпка 1: Очи
Започваме с очите, тъй като ще използваме по-тъмни цветове в комбинация с глитер и пигменти и ако нещо падне върху лицето, ще можем след това да го почистим без проблем.

- Оформяме и запълваме на първо място веждите със сенки за вежди 262. Стоят леко, естествено и се адаптират към всеки цвят косъм. Нанасяне: Четките са много ключови, за да нанесем един продукт прецизно. Oбожавам този сет за вежди от Ecotools, тъй като има ултра тънка четка с която мога да нарисувам косъм по косъм прецизно с другата част да попълня и да среша в посока всички косъмчета. Освен това има шаблони, които са супер удобни и полезни.


-Поставяме основа за очи 259 - Праймърът за очи (основата за сенки) подготвя клепача, като го прави равномерен  за да задържи и подчертае нанесеният грим. Кремообразната текстура е лесна за нанасяне и идеална за покриване при тънки и прозрачни клепачи. Праймърът също така позволява на сенките да изпъкнат и спомага за оптимизиране за задържането им за по-дълготраен грим.
Нанасяне: Можем да нанесем с плоска четка за коректор или да затоплим консистенцията с пръст и след това внимателно да разнесем по клепача. 

- Сенки - Върху кремообразната основа фиксираме с телесни матови сенки 202, след което оформяме окото с матови сенки в тъмно кафяво 203

Нанасяне: Сет четки ecotools

- Cut crease - там където отсичаме линията, като основа използваме течен фон дьо тен 710
Върху него поставяме минерални сенки/пигмент 531 и отново попълваме с матово кафяво 203, за да подсилим цвета. Добавяме и перлен цвят в руско медно злато 113

- Глитер
И без глитера ми харесва, но в това видео решихме да експериментирамс в био глитер от Ралена в цвят шоколад, оказа се че лепилото, което сме взели е доста силно и поради тази причина, глитера ни залепна много плътно и не застана така както ни се искаше.

- Спирала 085 
👁️Спиралата е ключов елемент във всяка дамска чанта, само с едно докосване на спирала можете да направите чудеса! За по-бърза и лесна рутина: преди да сложите спирала, винаги се уверете, че миглите са сухи и немазни. Можете да фиксирате с оризовата,безцветна пудра 500 .Тази подготовка ще гарантира,че вашата спирала няма да се разцапа и ще издържи по-дълго. Отворете спирала нежно и с едно движение! 

Стъпка 2 : Лице 
- С кремообразен тинт в зелен цвят 252 и четка за коректор нанасям на всички зачервени участъци и пъпчици, по този начин ще неутрализирам и по-лесно ще прикрия всички несъвършенства.
- Върху него нанасям кремообразен компактен фон дьо тен цвят 730 
Компактният фон дьо тен ще ви даде безупречно покритие и едновременно ще запази кожата и грима естествен. Неговата кремообразна и гладка текстура го прави лесен за прилагане, матовият завършек прави кожата кадифена и сияйна. Благодарение на 3 специални компонента, богати на органичен сицилиев диоксид (сицилиев прах, бамбук прах и бамбук- масло) с регенериращи свойства, компактният фон дьо тен е истинска грижа за кожата. Съдържа микронизирано сребро на прах, което има антисептично действие при проблемна кожа и акне. Подходящ за мазна и суха кожа.
- За да оформя лицето от същият вид използвам цвят 733

- Фиксирам с пудра 303

-Озарявам с хайлайтър 311

-Матово червило 433 с основа за устни 481

-Руж 325







Няма коментари