Намери перфектния аромат от Florame + GIVEAWAY - Green For Beauty

Намери перфектния аромат от Florame + GIVEAWAY



Каква е твоята личност чрез аромат?
Изберете идеалния аромат за вас или ваш близък от ароматите ба био-органичният бранд Florame. Ароматите от Florame са изцяло от естествени етерични масла и аромати. 
Избирането на аромат за вас или за някой друг може да е трудно. Искаш аромата, който избереш, да улови перфектно същността на човека, който ще го носи. Освен това искате ароматът да ухае невероятно - най-вече за всеки, който ще влезе в контакт с вас или човека, за който го купувате.

Има някои основни неща, които трябва да се имат предвид при избора на аромат. Те включват личността на човека, за когото  е, техния вкус за храна, любимите им аромати и дори техните филмови и музикални предпочитания. Почти невъзможно е да се вземат предвид всички тези неща, докато стоите пред многобройните аромати в магазинът за козметика. 

Отговорете на няколко въпроса, които ще ви помогнат да стесните избора на аромат  и да разберете кой аромат от колекцията натурални парфюми от Florame най-добре могат да се съчетаят с вашата личност или за човека за който търсите аромат - преди дори да стъпите в магазина. Просто кликнете върху „Намерете аромат“ и отговорете на въпросите възможно най-точно! (P.S. Ако не знаете отговор, изберете този, който смятате за най-подходящ.)




GIVEAWAY 


Заедно с този забавен тест, през Март със Sopharmacy искам да ви подаря аромат по избор от серията тоалетни води FlorameЛосион за Тяло с Бадем и Етерични масла 
Играта се провежда във фейсбук и инстраграм след, което включилите се с коментар ще се слеят и ще бъде избран един победител.

За да се включите в играта в instagram:
-Напишете в коментар вашият резултат от теста - Кой аромат ви се падна ?
-Тагнете приятелка
-Последвайте ни в инстаграм: 
https://www.instagram.com/sopharmacybg/
https://www.instagram.com/green_for_beauty/

Бонус:
-Споделете поста
*пълните условия на играта можете да откриете в инстаграм профилът @green_for_beauty
*презаредете страницата ако линка на играта не тръгне или опитайте с този линк
https://4screens.net/e/5c7535d89bb0d5010001b09f

*На случаен принцип ще изтеглим победител на 31/03 



Няма коментари