Биляна ( Coconbee) - Интуитивно здравословно хранене,рецепти и спорт - Green For Beauty

Биляна ( Coconbee) - Интуитивно здравословно хранене,рецепти и спорт




Здравейте любители на зеления свят,чистата красота и здравословния начин на живот !
Аз съм Биляна (Coconbee) - родена съм на 4 Юни (Близнаци) в гр. София. Уча последна година връзки с обществеността (PR) в Софийски университет "Св. Климент Охридски".
Имам заек ,но мечтая за двор с градинка и куче..може и две.
Обичам времето, прекарано сред природата с любими хора. 
Харесвам пътуванията ,откриването на нови места и нови емоции, да експериментирам.
Имам интерес и смятам да се развивам в областта на нутрициологията и спорта. 



Както повечето от нас, се обърнах към този начин на живот и здравословното хранене след емоционален и здравословен проблем. Изборът... Аз го направих!
След години учене и развиване в журналистиката, водещото чувство в мен да помагам на хората в избора им на по-здравословен начин на живот надделя. 
Както научих в журналистиката, всяка истина има своята цена и това е моята мисия - да разкривам митовете и легендите в храненето и здравословния начин на живот. Да разкрия онази голяма истина, а именно, че не е трудно,скъпо и недостъпно. Защо преди всичко трябва да поставим здравето си на първо място. Освен тези истини, в този блог ще споделям с вас любими, лесни рецепти и трикове, ще бъда с вас и ще ви помогна да намерите решението за вас !


Моето ново любимо място, в което всеки път се преоткривам, е кухнята! Обичам да експериментирам с продукти и рецепти, като намирам здравословни и вкусни алтернативи на junk food-а. Ще споделя с вас как без да се отказвате от любимите си шоколадови сладкиши, чипс и  лошотийки, да си превърнете същите в здравословни вкусотийки.
Peace 🙏Намирам своя вътрешен мир чрез йогата.
Практикувам и HIIT тренировки. Oбичам да съм сама със себе си, но не понасям самотата. 

Любимата ми рецепта - Тази за щастието - Щастието от това да си в полза на хората и да виждаш резултатите им.  Може би няма точна рецепта за щастието - при тази рецепта си позволявам да не спазвам никакви пропорции и грамажи. Колкото повече толкова повече. Тук си позволявам и да прекалявам! Позволете си го и вие !  Гарантирам ви, че най-добрите му съставки идват отвътре и се отразяват отвън! Надявам се всеки един от вас да открие частица от себе си и да намери своята рецепта за щастие в този блог. 

Coconbee by  Green For Beauty Blog. 
До нови срещи, 
Бъдете здрави и се усмихвайте!
Биби

Няма коментари