Кератинов балсам за коса с Амазонска aкай - Eco Laboratorie - ревю - Green For Beauty

Кератинов балсам за коса с Амазонска aкай - Eco Laboratorie - ревю


Кератинов балсам за коса с Амазонска aкай - Eco Laboratorie - ревю

Всички сме чували, че рускините обожават козметика, особено натуралната, и че за хубавата кожа цена няма. За това и когато намеря някоя руска марка козметика почти не се и съмнявам, че продуктите ще ми харесат. Eco Laboratorie - за пръв път открих на изложението на био козметика в Болония - Италия тогава изпробвах доста от продуктите им за тяло, абсолютно всичко ми хареса, като душ маслото им си остава най-любимият ми продукт за тяло в банята.

В София, мисля че се предлагат единствено в Био аптека Нота Бене на бул.Дондуков тъй като там заредиха и линията за коса, реших да изпробвам този кератинов балсам за коса с Амазонско акай бери. Не съм почитателка на балсамите за коса, според мен единствената им функция е разресване, което аз успешно получавам от маската си, а ако трябва да комбинирам и балсам и маска, често косата ми се утежнява и по този повод намирам балсамите за коса безсмислени.


Състав: Aqua, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit extract (екстракт Асаи), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (масло Ший), Hydrolyzed Keratin, Cetearyl Alcohol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil (Масло жожоба),  Caprylic/Capric Triglyceride, Behentrimonium Chloride, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil (Масло Баобаб), Tagetes Minuta (Marigold) Flower Oil (Масло Турти), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract (екстракт Алое), Cola Acuminata (Cola Nut) Seed Extract (екстракт от ядките Кола), Cyclopia Intermedia (Honeybush) Leaf Extract (екстракт Меден храст), Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract (екстракт Ройбос), Silk Amino Acids (протеини коприна), Perfume, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cellulose, Citric acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Да разгледаме състава, продуктите им са в действителност изцяло натурални и винаги богати от към екстракти. Спокойно можем да наречем балсама кератинов и напълно отговаря на това, че е е на основата на Акай бери екстракт, тъй като повечето фирми от масовата козметика пишат примерно арганов шампоан и в състава виждаме аргана някъде накрая, тоест в продукта имаме все едно няколко капчици арган. Освен това имаме Ший, Боабаб, екзотичните Турти, Кола и Меден Храст. Също така в малко количество, но присъства протеин от коприна.
Коприненият протеин изглажда, омекотява косата и по естествен начин заменя силиконите, като спомага за действителното реконструиране на косъма, не просто на вид и усещане. Ако искате гладка и блестяща коса винаги се оглеждайте за присъствието на тази съставка. Наистина прекрасен и чист състав!

цена: 13.00лв
  • Ухае невероятно вкусно, дори изглежда като плодов крем
  • Състава е повече от супер, има много обогатяващи съставки и кератина е в голямо количество в продукта.
  • Омекотява косата, но трябва да сложа едно огромно количество от продукта.
    След, като се отмие първоначално косата е гладка, но като се отмие изцяло съвсем нищо не се усеща по косъма, като косата дори леко се втвърдява.
  • Не усещам косата си по-различна със или без него, вероятно ако го комбинирам и с маска ще има добър ефект. Ефекта на продукта ми се струва слаб.
  • Основно идеята на балсамата е да улесни разресванет косата, така че да, изпълнява всичко което трябва.
  • Помпичката е много удобна, но голяма част от продукта остава на дъното. Не е голям проблем защото мога да го разредя с вода и да го изкарам.
- Косата ми е тънка, слаба, мазна в корените и суха в краищата. Естествено руса и небоядисана. 
Опитвали ли сте този продукт или друг от серията за коса ? Използвате ли балсам за коса?
________________________________________________________
За всички нови читатели в блога:
Можете да ме откриете също така в:
Instagram : @green_for_beauty
Facebook: Odonata
Facebook страницата на студиото за био§минерален грим  
YоuTube : GreenForBeauty

Mожете да се абонирате за канала освен, чрез имейла и през Google (тъй като понякога newslettera не отчита вашият абонамент и е възможно да не получите никъв нотификейшън за нови постове) за това най-добре Google


И не забравяйте, като читатели на блога можете да се възползвате от следните кодове за отстъпка:
-5% отстъпка от продуктите на Florame онлайн в сайта на https://sopharmacy.bg/florame.html
с код: Green For Beauty Promo
-5% отстъпка от всички продукти онлайн в сайта на https://odonatacosmetics.com/
с код: GREENBLOG

Няма коментари