ZAO organic makeup | дневен грим + ревю - Green For Beauty

ZAO organic makeup | дневен грим + ревю



ZAO organic makeup | дневен грим + ревю

Стъпка 1 : Базата
Базата е често подценяван продукт, новата база Sublime’s soft - кадифе на ZAO има за цел да подготви кожата за следващите продукти ,които ще бъдат нанесени ,като изглажда кожата, изравнява несъвършенствата и порите ,оставя кожата нежна,хидратирана и мека като кадифе. Тази база може да бъде използвана и самостоятелно ,като крем за лице. Кадифеното усещане се дължи на богатото съдържание на силициев бамбуков хидролат и прах от бамбук (Bambusa arundinacea) извлечен от корените на бамбука реминерализира, овлажнява и регенерира кожата, като същевременно регулира себума и тушира омазняването и лъщенето.
 Маслиново растение Сквалан - екстрахирано от зехтин, растението Сквалан е производно на сквален, който е естествен компонент на човешкия себум. Изключителният му афинитет към кожата, поради приликата с естествените липиди на кожата и неговите омекотяващи свойства го правят идеална активна съставка. Укрепва липидната бариера на кожата, омекотява кожата и я предпазва от дехидратация.
Нанасяне: Помпата прави продукта airless ,той не се окислява от въздуха и запазва по-дълго качествата си ,като предпазва продукта от бактерии, като същевременно ни позволява да дозираме продукта . Изпомпайте 2-3 пъти приложете равномерно от центъра към външната страна на лицето и шията, като използвате четка за основа или върха на пръстите си масажирайки.

кадифена база 750

Стъпка 2 : фон дьо тен
Леката текстура на на ZAO Silk спомага фон дьо тена да се прилага лесно и завършекът е dewy, luminous complexion или ако се опитам да го преведа свежа,сияйна кожа със светъл тен с плътно,естествено покритие. Органичния силициев двуокис, съдържащ се в бамбуковият хидрозол, органичното масло от сладки бадеми, маслото от жожоба и шията придават на този фон дьо тен дълбоко овлажняващ ефект, който подхранва сухата кожа. Продуктът се запазва през целият ден ,без да се усеща на лицето.
Сребро (CI77820) (микронизиран сребърен прах) - Естествен консервант
Тези микрочастици от чисто сребро са антисептични (особено на кожата и лигавиците) и антибактериални, като по този начин запазват продукта и защитават кожата. Microsilver често се използва в кремове за лечение на изгаряния.
Нанасяне: Открих ,че най-добрият резултат е когато смесим капка серум с фон дьо тена , по този начин удвояваме дозата на фон дьо тена ,улеснявам нанасянето ,а кожата ми става още по-мека и озарена. Най-добре се нанася със спондж предварително напръскан с флорален хидролат.  
фон дьо тен коприна 701

Стъпка 3 : руж
Ружът е основна и за мен много важна стъпка. Той подчертава лице и му придава здравословен вид. Естествените флорални екстракти използвани в този руж придават невероятен аромат, сякаш докосвам букет от горски цветя до лицето си.
Нанасяне:
За да приложите ружа, следвайте простият метод на "усмивката " – просто се усмихнете и нанесете върху ябълките на бузите с кръгообразно движение. Тази техника освежава  погледа на лицето и му придава подмладяващ вид.
руж 321

Стъпка 4 : акцент – хайлайтър
Това е може би най-любимият ми продукт изобщо ! Мога да ходя само по хайлайтър !
Магическият ефекет на този продукт е ,че има ирисцентна формула, която улавя светлина и по този начин придава блясък на очите и лицето. Прахообразна му текстура, го прави подходящ за всички видове кожа, включително мазна .
Нанасяне: Нанесете в зоните в които искате да поставите акцент, а именно скули, под и над веждите, връхчето на носа и устните. 
хайлайтър 310

Стъпка 5: вежди
Акцента във веждите определено придава завършеност и цялост на визията. Обикновено предпочитам сенки за вежди пред молив ,но този стои изключително естествено а меката му формула оформя и фиксира косъмчетата.

молив за вежди 613











финални стъпки :
база за устни,която омекотява и изглажда устните  481

мат червило 462
Нашата свежа дневна визия е завършена !




Thank you !

1 коментар

  1. Страхотен пост!
    Хайлайтърът е и мой любимец! А тъй като съм с по-суха кожа, една идея повече ми допада копринената база на марката.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване