Makeup&Beauty - Green For Beauty

Makeup&BeautyЗащо решихме да използваме само минерален и органик грим и продукти?
korica
Аз самата от много години използвам минерален и натурален грим ,много преди да реша да добавя този тип продукти и в моето професионално куфарче.
Аза
На първо място, аз научих всичко за страшните съставки, които са в нашия грим, ежедневната грижа за кожа, грижа за тяло, грижа за коса, продукти за лична хигиена, както и други , които използваме всеки ден, особено ние жените. Много от съставките се считат за „безопасни“ от FDA.Считат се за безопасни щом са изложени на пазара, затова и хората вярват, че щом един продукт е допуснат то той е безопасен за нас и околната среда.
Може би те са прави, в малки количества. Но когато използвате 10-20 продукта дневно, и всички те имат тези съмнителни съставки в тях, това може да бъде токсично за нас и да  претоварим  тялото си. Почти всичко, което ще ви поставите върху кожата ви се абсорбира направо в кръвния поток за около 26 секунди! Средно жените използват 12 продукта на ден.
Ние не виждаме негативният ефект от всички тези продукти ,поне не веднага, при по чувствителни хора реакциите с организма ни може да са незабавни, в повечето случаи няма видими резултати от вредата им . Но ние бавно всеки ден вливаме доброволно отрова и токсини в телата си.
Ниен
С времето това натрупване води до сериозни последици … загуба на зрението, рак на кожата, бъбречна недостатъчност, вродени дефекти … списък на потенциални опасности продължава .
Моето желание като жена е да направя жените около мен да се чувстват красиви отвътре и отвън, тогава реших да изхвърля всички онези продукти, които аз самата не бих ползвала ,и всички продукти ,които не отговарят и да ги заменя с натурални, минерални и органични … всички те вдъхновени от природата и истинската красота .Тъй като аз лично започнах да използвам тези приказни природни продукти по себе си, забелязах, колко по-добре изглежда и се чувства кожата ми .

Много хора мислят,че органичният и минералният грим нямат същото покритие и дълготраен ефект като другите гримове.Това съвсем не е така, в действителност не само че имат голямо покритие, страхотни честни пигменти , той помага с различните състояния на кожата и е чудесно дори за най-чувствителните типове кожа. За различни заболявания като акне,псориазис,розацея, капиляри и т.н
Аз  опитах и тествах множество минерални и органични линии, факт е че има и такива ,които не разполагат с покритие и не стоят добре. Това са тези, които съм решил да не се използва в моя комплект. Всички тези, които аз използват имат голямо покритие и са дълготрайни.Някои от тях са по професионални ,други могат да се използват спокойно и в домашни условия . Разликата в професионалният и масовият продукт е ,че за някои продукти се иска професионализъм и специални техники за нанасяне и комбиниране на цветове за получаването на желаният ефект. А чрез сайта вие можете да намерите всички продукти ,които нашите гримьори използват.
Нашите фондьотени са издържали всякакви тестове , те са леки ,ще издържат цял ден и нощ,не се спират пред ,сълзи ,пот а някои продукти дори вода. И в същото време са толкова безопасни ,че ако желаете можете да спортувате с тях ,та дори и да спите.
Ние ви предлагаме професионализъм , оставете се в нашите ръце и в тези на природата , за да подчертаем това което тя ви е дала ,за да се чувствате неотразими ,да се чувствате добре във собствената ви кожа.
готови ли сте да опитате ?Вижте нашите пакети и си запишете час още днес!

Няма коментари